Alla inlägg den 3 augusti 2016

Av Johan Söderman - 3 augusti 2016 21:12

Tredje dagen i rad!

Party-Giffen celebrerar detta en bit ner!!!

Såg att VästeråsIrsta tappar väldigt många fler tjejer... Bombaren Lina Karlsson och Nkpg-dottern Sarah Frejd.. Sportchef/tränaren Frenne Båverud har lite att fundera över. Talanger produceras alltid i gurkstan så det ska nog gå bra.

En högerhänt smålänning från Oskarshamn ska vara klar för Norrköpings HK.. Man lyfter också upp ett gäng 99:oR med bra storlek så bredden känns större i år.

I den lokala bingohallen pratas det om Pontus Vinberg, tidigare Tyresö.. Hultic eller Norrköping?? Bra storlek och vänsterhänt lockar nog en del klubbar i tvåan och trean..

Gamle NAIS:Aten Petter Lidstedt ska träna IFK Örebros damer.. Vad pågår däruppe egentligen? Känns mycket spännande..

Victor Spennare sägs bli sportchef i Järnvägen. Kanske något lir på planen också? Keepern Gustaf Öster går skadad efter semestern... Kommer storebror Johan kolla med lillebror Marcus om ev. minuter i inledningen av säsongen..

Tyst om Mantorp.. Jompa, vad gör ni augusti och september?

Kul med stadigt antal besökare, här kommer Party-Giffen!

Av Johan Söderman - 3 augusti 2016 15:00

Ett axplock av hur det ser ut för några av lagen; IFK Örebros damer arrangerar en egen turnering, Augusticupen 20-21/8. Lindesberg deltar också och sedan är det lite Värmland, AIK, Härnösand och Tibro.


Nyköping drog igång igår, tisdag, och ska snart lira mot Cliff (nya i div.2 Östra) samt Lidingö och Mantorp. Kul också att man får ihop ett damgäng i div.3


Örebro SK drar också igång ett damlag div.3 Många klassiska lag i den serien (ÖSK, Nyköping, Arboga, Järnvägen och  Vadstena). De borde ju ligga högre upp men det där med damhandboll går i vågor. Var ju inte alls länge sedan som Örebro spelade i Elitserien, Arboga var ett topplag i div.1 och Vadstena ett topplag i tvåan. Hoppas att något eller några av föreningarna får ihop det!


Järnvägens herrar gör en liten storsatsning med en ny hemsida (proffsig) samt en uppsjö av träningsmatcher. Laget kvalade mot LIf Blå ifjol (ett Lif som hade med ett skapligt gäng i kvalet..) och jag tror vill vara med i toppen i år!


Spelschemat för Eskil Cup för damer och herrar har kommit ut;


Damer:

HK Eskil
Borlänge
Tyresö Strand
Enköping
NKIK


Så här 3/8 sätter jag en peng på Eskil...


Herrar:

Grupp 1: Eskil, Lindesberg, Hallstahammar
Grupp 2: Bolton, GP, Tumba

Likadant här; Eskil tror jag tar detta. Tänker att Tumba kommer med sitt nya div.1-lag och GP brukar lira med junisar. Spännade och se hur det slutade! Jag är på Cypern då så jag kan tyvärr inte se matcherna. Eskil Cup brukar vara bra med många jämna matcher!


Slultligen, Kärleki Rio: Sambos Nielsen/Tegstedt ska båda försvara färgerna under ett par veckor. Helylle-Jeppe är mycket värd detta!!

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/os2016/article23268459.ab


Vi rundar av med en riktig 70-talsdängare; The stage is your, Barry Manilow!

http://www.dailymotion.com/video/xex73t_barry-manilow-copacabana_music


Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards