Direktlänk till inlägg 2 augusti 2016

Svar på hallfrågan

Av Johan Söderman - 2 augusti 2016 07:42

Svaret kommer längre ner!


Nästa helg vankas det beachhandboll i Vintrosa! Lördagen den 13/8 is the day to remember och jag hoppas att de får Tylösand-känslan över arrangemanget och inte gyttjebrottning. Tycker det är fantastiskt att en sådan liten klubb kan hålla igång cupen som man gör. Första gången som jag var där var år 2002... Bra jobbat!

        Beachhandboll= Magiskt

      Beachhandboll= inte så magiskt


Alexandra Bjärrenholt går till konkurrenten Skuru IK. Hanna Barrögård (tidigare u-landslagsspelare) går till IFK Örebro.. Är det studier som väntar månne eller har närkingarna något stort på gång?? IFK Örebro åker till Södra Dalarnas cup i september så däromkring kan vi veta lite mer.


Johan Brännberg lämnar VästeråsIrsta och flyttar ner till IFK Karlskrona. Sommaren 2004 jobbade jag med hans far Tore Brännberg på Stadium Sports Camp. Vi andra gick omkring i de svarta tröjorna...  Herr Brännberg körde RIK-mundering från topp till tå (han hade även kepsen!). Han och Pekka Mildh kom dock till Peking med en färsk seger i Partille Cup så det var väl ok :). Sista kvällen hade han gjort rim om oss alla tränare! Har inte sett till honom sen dess men han sitter kvar i huvudet!

Bilden är från Göteborgsposten

Daniel Pettersson och Helge Freiman sade Auf wiedersehen till GUIF och prövar lyckan i Deutschland. Har för mig att Östlund gick också (Danmark??). Markus Sjöbrink från Drott är vad jag sett är på ingång..


RPs damer kanske landar en till m6 snart.. Hör ett namn men kan inte skriva ut det.


Givetvis ska också Eskils herrar lira i div.1 till hösten. Därmed är det Eskil, Hallstahammar och Mantorp i norrettan. Hallstatränaren Stefan Karlsson kommer därmed "hem" vid ett tillfälle. (Ja, jag vet att man mötte HK Tuna i div.2 ifjol...) :)


Björsa och Gusen lär fortsätta med att basa över Eskils damer. Man lär få behålla fjolårets trupp och kanske kan lägga till ett par nya tjejer. Med 7 veckor kvar till premiären så tror jag idag på dem och Tumba som klara favoriter!


Bröderna Asp, Sundberg, Lukas, Tommy, Baxter, Germerud och många många fler har fostrats i gårdagens hall!

Givetvis var det gamla hederliga Sporthallen i Nyköping! Rätt svar hade: The River, Hossman, Stefan, Petter & Ante- STORT grattis!

Ny tävling kommer under dagen!


 
 
Ingen bild

Peter Mildh

2 augusti 2016 09:06

Hej Johan
Skoj att du är tillbaka.
När det gäller Johan Brännberg så ska han inte spela i Karlskrona.
Han skrevs över ifall dom hade för mycket skador på slutet. Men det blev inget spel. Han har lagt skorna på hyllan nu. Pratar med Tore och det är samma goa gubbe idag med.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan Söderman - 13 september 2016 08:54

Några av lagen var i farten i helgen;   Örebros herrar matchade mot LIf Blå och Järnvägen med två förluster som resultat. Man saknade ett par gubbar och verkar ha ett nybygge på gång. Läs om matchen på www.hkjherr.com   Lif Blå torskade mot H...

Av Johan Söderman - 9 september 2016 15:40

Husköp och 2 veckor på Cypern kom i vägen för bloggen. Orutinerat Södermans!   Iallafall, nu kör vi!   RPs herrar var i Anderstorp förra helgen och  gjorde rent hus. Laget ser intressant ut! Premiär hemma den 23/9 mot alltid roliga Rimbo. Her...

Av Johan Söderman - 4 augusti 2016 11:28

Ilija Puljević klar för Örebro SK!   Den meriterade tränaren Ilija Puljević är klar som herrtränare för Örebro SK i Division 2. Oj vilken bomb! Ilija Puljević är klar som huvudtränare för ÖSK Handboll Herr säsongen 2016/17. Han...

Av Johan Söderman - 4 augusti 2016 10:58

Igår smygstartade OS med damfotboll, Sverige slog Sydafrika med 1-0 och ikväll går fotbollsgentlemännen in i turneringen. Till skillnad från handbollen så har väl fotbollen setts som en D-turnering. Någon på kvällstidningarna jämförde den med U21-EM ...

Av Johan Söderman - 3 augusti 2016 21:12


Tredje dagen i rad!Party-Giffen celebrerar detta en bit ner!!!Såg att VästeråsIrsta tappar väldigt många fler tjejer... Bombaren Lina Karlsson och Nkpg-dottern Sarah Frejd.. Sportchef/tränaren Frenne Båverud har lite att fundera över. Talanger produc...

Ovido - Quiz & Flashcards